Team VVCS 2014

24 april 2014

Op woensdag 25 juni start Team VVCS weer met trainen op het complex van de KNVB in Zeist. Spelers die voor het aankomende seizoen nog zonder werkgever zitten maar wel fit willen blijven kunnen zich vanaf vandaag aanmelden.

Net als voorgaande jaren zal er in Zeist een driedaags trainingskamp worden belegd van 30 juni t/m 2 juli. De eerste wedstrijd van Team VVCS zal plaatsvinden op 5 juli in en tegen Almere City FC. Vervolgens wordt er op 12 juli gespeeld tegen FC Oss en op 15 juli tegen FC Volendam.

In het weekeinde van 19 en 20 juli wordt de campagne van Team VVCS traditioneel
afgesloten middels deelname aan het FIFPro Tournament, dat dit jaar wederom wordt gespeeld op het complex van Rijnsburgse Boys.

Wil je ook deel uit maken van Team VVCS, stuur dan een email naar Suzanne Bakker (info@vvcs.nl) of neem contact op met de VVCS (023-5546930).

Voor deelname aan het team is vereist dat je gedurende het seizoen 2013/2014 professioneel voetbal hebt gespeeld en lid bent van de VVCS.
Naast de concrete mogelijkheid op een contract bij een nieuwe club, kwalificeert het UWV Werkbedrijf de deelname aan de activiteiten van het Team VVCS uiteraard als sollicitatieactiviteit.

Het volledige programma van Team VVCS: Planning Team VVCS 2014