Team VVCS spelers vinden onderdak

20 augustus 2015

Vandaag ondertekende Marijn de Kler, in het bijzijn van zijn begeleider Patrick van Diemen, een tweejarige overeenkomst bij Heracles Almelo. Een dolblije Marijn: ‘Ik ben echt heel blij met deze kans bij Heracles Almelo.’

De 21 jarige linksback komt over van Vitesse waar hij zijn hele jeugdopleiding heeft doorlopen. De laatste twee seizoenen speelde De Kler in het beloftenteam en afgelopen seizoen werd hij met dit team kampioen.

Marijn vervolgt: ‘Heracles is een mooie club met een schitterend verbouwd stadion en komt uit in de Eredivisie. Medio juni meldde ik mij nog bij Team VVCS om mijn conditie op peil te houden en wedstrijdritme op te doen. Dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik heb bij Team VVCS  op een hoog niveau kunnen trainen en mijn wedstrijden gespeeld. Daarnaast was de sfeer onderling heel goed en bewaar ik mooie herinneringen aan het team. Ik kijk dan ook heel positief op dit initiatief terug.’

Marijn is niet de enige speler van Team VVCS die een nieuwe club heeft gevonden. Ook Wouter de Vogel (FC Oss), Geert-Arend Roorda en Rangelo Janga (beide FC Dordrecht) en Andre Krul (SC Cambuur) vonden inmiddels een nieuwe werkgever. Cresendo van Berkel, vorige week gecontracteerd door Telstar, trainde en speelde maar zeer kort met Team VVCS.

Geert-Arend Roorda in VI: ‘Team VVCS voelde als een enorme kans minuten te maken en mij te laten zien. Daarbij vind ik het een goed initiatief, want je moet eens zien hoeveel spelers op die manier aan een club zijn gekomen. Het eerste wat Gérard de Nooijer ook zei toen FC Dordrecht me belde, was dat ik in het VVCS-elftal een goede indruk had achtergelaten.’

Wij wensen hen allen een succesvol vervolg van hun carrière.