Voorbereiding Team VVCS 2015 in volle gang

27 mei 2015

De voorbereiding op de start van Team VVCS 2015 is in volle gang. De eerste aanmeldingen stromen binnen en binnenkort zal ook de trainersstaf gepresenteerd worden.

De eerste training op het sportcomplex van de KNVB staat gepland op woensdag 24 juni. De eerste wedstrijd is op 3 juli in het stadion van Excelsior tegen het contractloze team van Zwitserland.
Bij winst op Team Zwitserland speelt Team VVCS in het weekend van 11 juli tegen de winnaar van Team Portugal – Team Tsjechië / Team Roemenië .
Mocht ook die wedstrijd gewonnen worden dan speelt Team VVCS in het kader van het 50-jarig jubileum van de FIFPro finalewedstrijden op 16 en 18 juli in Rijnsburg op het complex van Rijnsburgse Boys.

Daarnaast speelt Team VVCS op 9 juli tegen Helmond Sport en op 14 juli tegen Telstar.

Wil je ook deel uit maken van Team VVCS, stuur dan een email naar info@vvcs.nl of neem contact op met de VVCS (023-5546930).

Voor deelname aan Team VVCS is het vereist dat je gedurende het seizoen 2014/2015 professioneel voetbal hebt gespeeld en lid bent van de VVCS.
Naast de concrete mogelijkheid een contract bij een nieuwe club te verdienen, kwalificeert het UWV Werkbedrijf de deelname aan Team VVCS als sollicitatieactiviteit in het kader van de WW.

Het volledige programma van Team VVCS:

Planning Team VVCS 2015