VVCS en Topsport Company verlengen partnerschap

6 oktober 2022

Evgeniy Levchenko en Paul van Zwam hebben hun handtekening gezet onder de nieuwe overeenkomst, waarmee het partnerschap tussen de VVCS en Topsport Company is bekrachtigd. Beide partijen werken al vanaf 2015 samen op het gebied van opleidingen en mentale begeleiding.

Evgeniy Levchenko: “We zijn erg blij met de verlenging van onze samenwerking. Paul en zijn team zijn al jaren een betrouwbare en loyale partner van de VVCS. Daarnaast is hun expertise ook echt een meerwaarde voor de dienstverlening aan onze leden.”

Paul van Zwam: “Net als de VVCS vinden wij het belangrijk dat mensen zich kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden. Onze expertise ligt met name op het gebied van psychologie en leiderschap. Door onze jarenlange ervaring in het profvoetbal, maar zeker ook door de samenwerking met de VVCS, hebben wij ons zelf ook kunnen ontwikkelen op deze gebieden. Met als resultaat een op maat gesneden traject voor iedere profvoetballer. En omdat op deze wijze het gedachtengoed van Topsport Company en de VVCS samenkomen, zijn we erg blij dat we de samenwerking voort kunnen zetten.”