VVCS zet geslaagde Mbo’ers in het zonnetje

2 maart 2017

Op woensdag 1 maart vond op het kantoor van de VVCS een diploma-uitreiking plaats voor een zestal talenten die hun Mbo-opleiding Verkoopspecialist aan de VVCS Academy succesvol hebben afgerond.

Het betrof hier Gustavo Hamer, Jord van Baast, Erwin de Groot, Mats Grotenbreg, Liam v/d Baard en Djordy Schaaf. Opvallend bij dit zestal is dat Djordy en Jord geen voetballer zijn, maar respectievelijk skiër en basketballer.

Het afronden van de Mbo-opleiding Verkoopspecialist binnen anderhalf jaar is een knappe prestatie. Zeker gezien het feit dat deze opleiding in het reguliere onderwijs minimaal twee jaar duurt. Mede hierdoor wilde de VVCS deze prestatie niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom de geslaagden ten overstaan van ouders, clubvertegenwoordigers en docenten in het zonnetje zetten.

Tijdens de diploma-uitreiking waren er namens de docent, Albert van Nijnatten lovende woorden voor de geslaagden. Waarbij hij benadrukte dat het niet vanzelfsprekend is dat een talentvolle sporter zijn school goed weet te combineren met zijn beginnende sportcarrière. Dat hen dit wel is gelukt, zegt veel over hun doorzettingsvermogen en dat is een groot compliment waard.

Namens de VVCS waren er tijdens de diploma-uitreiking ook lovende woorden voor Albert van Nijnatten zelf. Hij begeleidt al sinds 2010 alle deelnemers van de Mbo-opleidingen. Aangezien hij vanaf dit schooljaar een stapje terug heeft gedaan, vond de VVCS het gepast om hem te bedanken voor zijn inzet en passie. Als cadeau werd hem een wedstrijd naar keuze van het Nederlands Elftal aangeboden.

Hiermee werd een mooie diploma-uitreiking afgesloten. De VVCS wil langs deze weg de geslaagden Gustavo, Erwin, Djordy, Mats, Jord en Liam nogmaals feliciteren met hun diploma.