Wannet Sports Insurance verlengt het partnerschap met de VVCS

4 maart 2024

De samenwerking tussen VVCS en Joseph Wannet gaat echt ver terug in de tijd. Louis Everard: “Joseph noemen wij hier wel eens de comeback kid; hij verkoopt zijn toko, maar komt toch weer terug. Zo ook eind 2023 toen hij samen met zijn zoon David en Bjorn Rijgersberg het verzekeringsbedrijf terugkocht van Aon. Maar let wel, wij zijn er blij mee! Met de ervaren krachten als Bjorn Rijgersberg en Dennis Krijgsman staat er een heel sterk team dat werd aangevuld met jong talent”.

Wannet Sports Insurance verzorgt voor de sociale partners de door hen in de CAO voor Contractspelers overeengekomen collectieve ongevallen- en revalidatieverzekering. Dat doen zij tot volle tevredenheid van alle partijen. Maar ook voor talloze clubs, de KNVB en vele individuele spelers zijn zij een zeer betrouwbare verzekeringspartner gebleken. Hun band met Lloyd’s of London is daarbij een perfecte tool.

De VVCS is daarom ook zeer verheugd met de verlenging van het partnerschap tot 1 juli 2027. Evgeniy Levchenko: “Zo’n langere duur is een perfecte weergave van het vertrouwen dat beide partijen in elkaar hebben. Wij kijken uit naar de voortzetting van onze samenwerking de komende jaren”.