Wederom elf voetballers die hun opleiding succesvol afronden

19 maart 2014

Net als voorgaande jaren, zijn er ook dit jaar weer vele profvoetballers die een opleiding volgen aan de VVCS Academy. En ook dit jaar doen velen dat weer met succes. Zo hadden er in september 2013 al achttien voetballers hun Mbo-opleiding Commercieel medewerker/Junior accountmanager vervroegd afgerond. Nu zijn er wederom negen voetballers die deze opleidingen succesvol hebben doorlopen.

Weliswaar iets later dan de eerder genoemde achttien, maar desalniettemin nog altijd een stuk sneller dan te doen gebruikelijk in het reguliere onderwijs. Immers, zij hebben anderhalf jaar  gedaan over een opleiding die normaal gesproken minimaal twee jaar duurt. Derhalve een prima prestatie.

Ook komen er steeds meer voetballers die hun Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap met succes afronden. Waar in 2013 Frank van Mosselveld en Niels Vorthoren deze studie afrondden, hebben nu Virgilio Teixeira en Paco van Moorsel dit goede voorbeeld gevolgd. En ook zij zijn nu in het bezit van hun welverdiende Bachelor.

Normaal gesproken organiseert de VVCS eens per jaar een diploma-uitreiking voor alle studenten die dat jaar hun Mbo- of Hbo opleiding hebben afgerond. Echter, om deze bijzondere prestatie niet ongemerkt voorbij te laten gaan, werd er besloten om voor dit selecte groepje een aparte diploma-uitreiking te organiseren.

Nadat een trotse VVCS-voorzitter Danny Hesp alle gasten welkom had geheten, was het woord aan Albert van Nijnatten en Rob Pranger. Albert is als docent al vanaf het begin betrokken bij de Mbo-opleidingen van de VVCS Academy. Van Rob Pranger geldt dit voor de Hbo-studie. En in die hoedanigheid hebben zij dan ook het meeste contact met de studerende voetballers. Zo als te doen gebruikelijk bij diploma-uitreikingen, benadrukten de docenten dit contact middels een korte persoonlijke speech richting een ieder. Vervolgens ontvingen de voetballers onder het toeziend oog en luid applaus van familie, vrienden en vele clubvertegenwoordigers hun welverdiende diploma.

De VVCS feliciteert de onderstaande spelers met hun diploma:

Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap

– Virgilio Teixeira
– Paco van Moorsel
– 
Mbo-opleiding Commercieel medewerker

– Branco van den Boomen
– Jordi Bitter
– Clint Leemans
– Tristan Berghuis
– Jordy de Wijs
– Melvin Vissers
– Jairo Riedewald

Mbo-opleiding Junior accountmanager

– Damiën Menzo
– Yener Devecioglu