Wederom veel (oud-)profvoetballers gestart met de opleiding Personal Trainer Pro

22 september 2017

Van links naar rechts: liggend Michael Brouwer, Bart van Hintum en Dries Wuytens.

De (oud-)profvoetballers Mark Veldmate, Mark Engberink, Jordy Tutuarima, Genaro Snijders, Jason Bourdouxhe, Michael Brouwer, Jop v/d Linden,  Dries Wuytens, Mike van Duinen en Bart van Hintum zijn onlangs gestart met de opleiding Personal Trainer Pro.

Zij volgen deze opleiding op een Start2Move-locatie bij hen in de buurt. Dit kan omdat Start2Move deze exclusieve opleiding aanbiedt in heel Nederland. Tevens is de opleiding zodanig opgezet dat er rekening wordt gehouden met o.a. trainingstijden, competitie- en bekerwedstrijden.

Start2Move en de VVCS wil met deze opleiding (oud-)profs helpen een succesvolle carrière op te bouwen na(ast) het voetbal. Wanneer de opleiding is afgerond (ongeveer 1 jaar) zijn zij in het bezit van de Europees erkende Fit!vak diploma’s Fitnesstrainer A en B. Daarnaast leren zij tijdens de opleiding alles omtrent specifieke (sport)voedingsbegeleiding en worden zij voorbereid om als Personal Trainer een eigen bedrijf te starten.

In het seizoen 2016/2017 zijn Justin Tahapary, Anthony v/d Hurk, Sean Klaiber, Erik Quekel, Ivo Rossen, Feyo Glim, Robbie Haemhouts, Lars Nieuwpoort, Mike Grim, Jeffrey Rijsdijk, Nando Wormgoor, Werner Martens en Elvio van Overbeek gestart. Zij zijn druk doende om de diverse onderdelen van de opleiding af te ronden.

Ben jij ook geïnteresseerd in de opleiding Personal Trainer Pro of heb je vragen?
Neem dan contact op met Arjan Ebbinge (VVCS). Hij is telefonisch te bereiken via: 06 422 98 097 of via e-mail: academy@vvcs.nl.