Welkom op voetbalreünie ‘50 jaar betaald voetbal’

29 april 2004

Alle spelers die sinds 1954 professioneel voetbal hebben gespeeld, zijn welkom als eregast bij de jubileumwedstrijd 50 jaar betaald voetbal op zaterdag 7 augustus. De ontmoeting wordt gespeeld in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

De beste voetballers uit de afgelopen halve eeuw uit de eredivisie spelen dan tegen spelers uit de eerste en vroegere tweede divisie. De ontmoeting bestaat uit vijf delen, zodat verschillende generaties spelers tegen elkaar in actie komen. Uiteraard wordt de arbitrage, coaching en kleding ook aangepast aan het tijdsbeeld.

Vele coryfeeën hebben al spontaan toegezegd mee te doen. Onder wie: Guus Hiddink, Louis van Gaal, Ronald Koeman, Johan Neeskens, Ruud Gullit, Rinus Michels, Frans Derks, Leo van der Kroft, Eddie PG, Jan Jongbloed, Hans van Breukelen en vele anderen.

Oud-profs kunnen als eregast twee kaarten (voor strikt persoonlijk gebruik) ontvangen en zijn na afloop welkom op de reünie op de middenstip van het Olympisch Stadion. De wedstrijd zelf begint om 14.30 uur. In de pauzes worden de uitslagen bekend gemaakt van de verkiezing beste speler, trainer, scheidsrechter, bestuurder en club van de afgelopen 50 jaar. Via de website www.goudenvoetbaljaren.nl kun je een stem uitbrengen. Op deze site wordt deze zomer ook de volledige lijst van deelnemers aan de jubileumwedstrijd bekend gemaakt.

Wil je ook naar deze voetbalreünie komen die mogelijk wordt gemaakt door de KNVB, Holland Casino en Gouden Gids? Meld je dan aan bij ons.

Per mail: info@vvcs.nl.

Per fax: 0182-532732

Of met een briefkaartje: VVCS, Harderwijkerweg 5, 2803 PW Gouda.

Vermeld in alle gevallen duidelijk je naam, volledige adres, telefoonnummer en de periode dat je betaald voetbal hebt gespeeld. In de loop van juli worden de kaarten toegestuurd.