Artikelen

Oranjeleeuwinnen bijgestaan door VVCS

Oranjevrouwen team
Het Nederlands vrouwenvoetbal timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Het vlaggenschip van het vrouwenvoetbal “de Oranjeleeuwinnen” heeft nadrukkelijk de aansluiting gevonden bij de mondiale top.

In 2015 namen de Oranjeleeuwinnen voor de eerste maal deel aan de eindronde van een WK. Zij overleefden in Canada de groepsfase, maar werden in de achtste finales door de latere finalist Japan uitgeschakeld.

De VVCS staat de Oranjeleeuwinnen bij in hun besprekingen met de KNVB over de wedstrijdpremies, premies voor eindrondes, etc. De VVCS, ondersteund door de spelersraad van de Oranjeleeuwinnen, en KNVB bereikten al een akkoord over de regeling bij het WK in 2015, maar ook voor het traject naar en tijdens de eindronde van het EK 2017, dat vanaf medio juli 2017 in Nederland wordt gehouden.

Op verzoek van- en ondersteund door de spelersraad van de Oranjeleeuwinnen is de VVCS de besprekingen met de KNVB gestart voor de periode na het EK tot en met de eindronde van het WK 2019 dat in Frankrijk zal worden gehouden.

Danny Hesp

Ik zou een moord doen voor dit shirt!! @afcajax '87/'88. De herinnering en beelden heb ik, alleen het shirt niet. N… twitter.com/i/web/status/8…

3 dagen geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

Matthijs de Ligt werd met 16 jaar al lid bij de #VVCS. Breekt nu in razend tempo door.......waar gaat dit eindigen? ad.nl/sport/wat-snel…

3 dagen geleden reply retweet favorite
VVCS Academy

Vandaag oriëntatie-gesprek met de teamleider van de Hbo-studie #Sportkunde. Daarna vervolggesprek in een loopbaanbegeleidings-traject.

4 dagen geleden reply retweet favorite

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten