Artikelen

Team VVCS start trainingen

IMG 1074
Maandag en dinsdag vonden in Zeist de eerste trainingen plaats van Team VVCS.

Op de vernieuwde KNVB campus werd onder leiding van Joop Gall ruim anderhalf uur lang getraind.

De, vanaf 1 juli aanstaande, contractloze spelers houden op deze wijze hun conditie op peil. Bij genoeg aanmeldingen zal getracht worden om wedstrijden te organiseren. De eerstvolgende training staat morgenochtend 11.00 uur op het programma.

De volgende spelers nemen deel aan Team VVCS: Erik Quekel, Gaby Jallo, Jochem Jansen, Genaro Snijders, Tim Linthorst, Thijs Bouma, Norair Mamedov, Andre Krul (K) en Ricardo Kieboom (K)

IMG 1082

Wil je ook deel uit maken van Team VVCS, stuur dan een email naar Suzanne Bakker (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of neem contact op met de VVCS (023-5546930).

Voor deelname aan Team VVCS is het vereist dat je gedurende het seizoen 2016/2017 of professioneel voetbal hebt gespeeld of behoorde tot een eerste BVO selectie en lid bent van de VVCS.

Naast de concrete mogelijkheid een contract bij een nieuwe club te verdienen, kwalificeert het UWV Werkbedrijf de deelname aan Team VVCS als sollicitatieactiviteit in het kader van de WW.

Danny Hesp

Aangekomen bij @KNVB. Straks interview met Eric Gudde voor kersteditie De Contractspeler. Diverse speler relevante… twitter.com/i/web/status/9…

4 uren geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

Aangekomen bij @KNVB. Straks interview met Eric Gudde voor kersteditie De Contractspeler. Diverse speler relevante… twitter.com/i/web/status/9…

4 uren geleden reply retweet favorite
VVCS Academy

Straks naar onze cursisten Personal Trainer Pro in Tilburg, gecombineerd met een afspraak met oud-prof Niek Ripson.… twitter.com/i/web/status/9…

5 dagen geleden reply retweet favorite

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten